fbpx

Ben je single, reis je graag en heb je behalve rust ook toch wat nood aan gezelschap voor eens een goede babbel, een spelletje, een lach en een traan … dan bent u bij Casa Louisa aan het juiste adres!

As we are Dutch – Flemish native speakers

so this Single Lady Holiday is for people who speaks the same language

Bij wie kom je terecht!

Wij als rustig maar hartelijk koppel, Fred en Nadia, komen je halen van de luchthaven en brengen je naar Casa Louisa. Hier maak je kennis met onze viervoeters, 2 lamme tamme lieve asiel hondjes Bébel en Lionel en poes Caramel (als ze thuis is).

Even kennismaken

We bieden je bij aankomst een drankje en hapje aan om even op adem te komen en brengen ondertussen je bagage naar je kamer met privé badkamer. Hier kruip je in je eigen cocon voorzien van alle luxe. Ook in de badkamer ontbreekt niets, en mis je een product dan gaan we het met alle plezier voor je kopen. Er is goede wifi en een smart TV zodat je niets moet missen!

Je kan genieten van ons gezelschap: praten, spelletje spelen ( wij zijn rummikub verslaafd), tv kijken, samen alle maaltijden nuttigen, lachen, dansen, filosoferen! Wat je maar wil! Of mee naar de Yoga, massage of we gaan samen naar de markt! Jij zegt wat je graag wenst te doen en wij passen ons aan! Meestal ga je met Nadia alleen op stap … gezellig vrouwen ondereen!

Lekker op jezelf

Ben je graag op jezelf? Casa Louisa biedt tal van plekjes waar je op jezelf kan komen. Op ons rooftop terras kan je genieten van rust met een wijds uitzicht over de bergen en de zee!

En dan volgen wij jouw wensen : we laten de omgeving zien, trekken met je naar Málaga, gaan samen winkelen en naar de markt … koken .. naar het strand… aperitieven… cultuur opsnuiven of op avonturentrip …. alles kan! De bus stopt vlakbij maar heb je graag dat we je brengen en halen .. dan doen we dat ook met alle plezier !

Prijs

Heb je interesse voor deze formule? Contacteer ons vandaag nog dan kunnen we kennismaken en eens kijken of het wat voor je is ! casalouisamalaga@icloud.com of stuur een whatsapp naar +34 667742087!

PRIJS : 150 € per dag of 999 € per week all- in

Wat is inbegrepen

transfer luchthaven- verblijf in luxe kamer – alle maaltijden en versnaperingen gedurende de ganse dag ter plaatse (behalve sterke dranken) kleine uitstappen
Gaan we gezamelijk op restaurant dan betalen we de maaltijd en consumptie tot 20 €
EXTRA zijn de daguitstappen vanaf 75 € te bespreken op voorhand of ter plaatse!

Op het einde van de vakantie rekenen we alles cash af!

EXTRA : uitstappen naar Cordoba, Granada, Ronda enz en inkom musea enz

KOM ALLES TE WETEN OVER MALAGA EN ANDALUCIA VIA ONZE BLOG :TRIPS2MALAGA

error

Like & Follow us