Single op vakantie

Ben je single, reis je graag en heb je behalve rust ook toch wat nood aan gezelschap voor eens een goede babbel, een spelletje, een lach en een traan … dan bent u bij Casa Louisa aan het juiste adres!

Wij als rustig maar hartelijk koppel, Fred en Nadia, komen je halen van de luchthaven en brengen je naar Casa Louisa. Hier maak je kennis met onze viervoeters, 2 lamme tamme lieve asiel hondjes Angèle en Lionel en poes Caramel (als ze thuis is).

We bieden je bij aankomst een drankje en hapje aan om even op adem te komen en brengen ondertussen je bagage naar je kamer met privé badkamer. Hier kruip je in je eigen cocon voorzien van alle luxe. Ook in de badkamer ontbreekt niets, en mis je een product dan gaan we het met alle plezier voor je kopen.

Je kan genieten van ons gezelschap: praten, spelletje spelen ( wij zijn rummikub verslaafd), tv kijken, samen alle maaltijden nuttigen, lachen, dansen, filosoferen! Wat je maar wil! Of mee naar de Yoga, massage..

Ben je graag op jezelf? Casa Louisa biedt tal van plekjes waar je op jezelf kan komen.

En dan volgen wij jouw wensen : we laten de omgeving zien, trekken met je naar Málaga, gaan samen winkelen en naar de markt … koken .. naar het strand… aperitieven… cultuur opsnuiven of op avonturentrip …. alles kan! De bus stopt vlakbij maar heb je graag dat we je brengen en halen .. dan doen we dat ook met alle plezier !

Heb je interesse voor deze formule? Contacteer ons vandaag nog dan kunnen we kennismaken en eens kijken of het wat voor je is ! casalouisamalaga@icloud.com

PRIJS : 650 € per week all- in

transfers, verblijf, maaltijden, kleine uitstappen

EXTRA : uitstappen naar Cordoba, Granada, Ronda enz en inkom musea enz

KOM ALLES TE WETEN OVER MALAGA EN ANDALUCIA VIA ONZE BLOG :TRIPS2MALAGA